Ook klaar
met storage?

Genoeg van steeds nieuwe storagesystemen, -software,
-investeringen en datamigraties?
Maak kennis met Evergreen Storage van Pure Storage
en ontdek hoe u écht klaar kunt zijn met storage.

Ook klaar met storage?

Genoeg van steeds nieuwe storagesystemen, -software, -investeringen en datamigraties? Maak kennis met Evergreen Storage van Pure Storage en ontdek hoe u écht klaar kunt zijn met storage.

Evergreen Storage

Evergreen Storage: All-Inclusive Storage Ownership

Evergreen Storage is het All-Inclusive Storage Ownership van all-flash leverancier Pure Storage. Evergreen Storage verlengt de levenscyclus van storage en garandeert up-to-date technologie en functionaliteit van uw storagesystemen. Zo wordt uw storage alleen maar beter als u er langer mee werkt. Bovendien profiteert u van alle voordelen van Pure Storage: moeiteloze installatie en beheer, efficiënte dataopslag én een gecontroleerde, lagere TCO. Zo bent u écht klaar met storage en maakt u een einde aan uw storage-irritaties!

Een vliegende start

Uitgebreide garanties voordat u tot aanschaf overgaat én eenvoudige installatie en integratie.

Kosten onder controle

Gelijkblijvende of zelfs lager wordende onderhoudskosten, gratis upgrades bij iedere verlenging van het onderhoudscontract.

Gecontroleerd groeien

Bij consolidatie krijgt u een refund voor de storage die u al heeft, u heeft altijd up-to-date technologie zonder oplopende kosten.

Hoe werkt Evergreen Storage?

Evergreen Storage heeft voordelen in elke fase van het bezit van uw Pure Storage storagesystemen:

Investeren met vertrouwen

  • Love Your Storage – Probeer het aangeschafte systeem 30 dagen uit; bent u niet tevreden dan volgt een volledige refund
  • All Software included – Alle software zit standaard bij iedere aanschaf, zodat uitbreiding van de capaciteit niet leidt tot onnodige licentie-complexiteit.
  • Right-Size Guarantee – Gegarandeerde effectieve capaciteit volgens contract voor de eerste 6 maanden. Tweemaal betere datareductie en efficiënte, kosteneffectieve storage zonder het risico van undersizing door thin provisioning.

Hou uw storage draaiende. Punt.

  • Forever Maintenance – Hou de array draaiend en focus op applicaties en business, niet op storage. Forever Maintenance beschermt tegen alle storingen door componenten te vervangen door dezelfde of betere gedurende de looptijd.
  • Flat And Fair – Onderhoud- en supporttarieven zijn ‘Flat and Fair’, wat wil zeggen dat ze niet omhoog gaan in de toekomst (Flat) en zelfs omlaag kunnen gaan (Fair).

Beheer(s) de groei van uw data

  • Free Every Three – Hou de performance van de array op niveau, met gratis nieuwe controllers – met moderne features en non-disruptive te installeren – met iedere 3-jaarlijkse supportverlenging.
  • Upgrade Flex – Upgrade de performance van de array terwijl u groeit. Schaf het ‘capacity pack’ aan dat u nodig heeft en u krijgt een inruilcredit voor uw oude controllers.
  • Capacity Consolidation – Consolideer de data op oudere externe shelves op nieuwe (compactere) shelves met hogere dichtheden (of binnen de FlashArray) en ruil de oude shelves in en u ontvangt een credit (tot 25%) voor de TB’s die u al bezit.

Specialisten over Evergreen

“Met haar Evergreen Storage programma en haar modulaire flash arrays laat Pure Storage zien, dat ze begrijpt dat niet alleen de behoeften in het datacenter veranderen, maar ook de flash-technologie waar deze op gebouwd zijn.”

ESG

“Met de introductie van Evergreen Storage in 2015 adresseert Pure Storage een belangrijk pijnpunt waar enterprise-klanten al jaren over klagen: de kosten en de complexiteit van het implementeren van nieuwe technologie.”

IDC

5 Jaar Evergreen in de praktijk

Maak een einde aan
uw storage-irritaties

Heeft u genoeg van snel verouderende storage-systemen, van steeds nieuwe investeringen, datamigraties en softwarelicenties? Pure Storage heeft haar systemen slim opgebouwd waardoor componenten los zijn te vervangen en te upgraden. Bovendien resulteert het gebruik van Pure Storage in ongeëvenaarde eenvoud in beheer. In combinatie met Evergreen Storage, het all-inclusive storage ownership van Pure Storage maakt u een einde aan al uw storage-irritaties.

12 storage-irritaties en hun remedie

1. Je weet nooit zeker wat je koopt

Het Evergreen Storage voordeel
Probeer het aangeschafte systeem 30 dagen uit; bent u niet tevreden dan volgt een volledige refund.

2. Je weet niet of je genoeg aanschaft of juist teveel

Het Evergreen Storage voordeel
Gegarandeerde effectieve capaciteit volgens contract voor de eerste 6 maanden.

3. Iedere keer nieuwe licentiekosten

Het Evergreen Storage voordeel
Alle software zit standaard bij iedere aanschaf, geen onnodige licentie-complexiteit.

4. Onverwachte onderhoudskosten

Het Evergreen Storage voordeel
Forever Maintenance beschermt tegen alle storingen door componenten te vervangen door dezelfde of betere gedurende de looptijd.

5. Ongecontroleerd oplopende kosten

Het Evergreen Storage voordeel
Onderhoud- en supporttarieven zijn ‘Flat and Fair’, wat wil zeggen dat ze niet omhoog gaan in de toekomst (Flat) en zelfs omlaag kunnen gaan (Fair).

6. Elke paar jaar terugkerende kostbare updates

Het Evergreen Storage voordeel
Hou de performance van de array wel 10 jaar op niveau, met gratis nieuwe controllers – met moderne features en non-disruptive te installeren – bij iedere 3-jaarlijkse supportverlenging.

7. Kostbare upgrades zodra je meer storage nodig hebt

Het Evergreen Storage voordeel
Upgrade de performance van de array terwijl u groeit. Schaf het ‘capacity pack’ aan dat u nodig heeft en u krijgt een inruilcredit voor uw oude controllers.

8. Consolideren is opnieuw beginnen

Het Evergreen Storage voordeel
Consolideer de data van oudere externe shelves op nieuwe shelves met hogere dichtheden en ontvang een credit (tot 25%) voor de TB’s die u al bezit.

9. Storage neemt steeds meer ruimte in

Het Pure Storage voordeel
Compacte en efficiënte all-flash systemen maken ruimte vrij in uw datacenter.

10. Tijdrovende migraties

Het Pure Storage voordeel
Installeren van nieuwe controllers gaat zonder downtime en migreren gaat automatisch. U heeft 99,999% uptime, ook tijdens upgrades of onderhoud.

11. Sizen en afstemmen voor databases blijft complex

Het Pure Storage voordeel
De all-flash arrays van Pure Storage bieden een maximale performance voor uw database-applicaties zonder enige sizing. Het werkt simpelweg en is eenvoudig te beheren en te monitoren.

12. Verouderde disktechnologie, maar all-flash is te kostbaar

Het Pure Storage en Evergreen Storage voordeel
All-flash is niet alleen sneller maar ook stukken efficiënter. U heeft veel minder netto-capaciteit nodig, beheer is een stuk eenvoudiger en bovendien nemen de all-flash systemen van Pure Storage veel minder ruimte in uw datacenter in. Wij rekenen u graag voor wat de all-flash systemen van Pure Storage en het Evergeen Storage All-Inclusive Ownership betekenen voor uw TCO.

Smart Storage
Ontdek Pure Storage

Effortless

Meer dan simpel

Smart Storage waar u niet bij na hoeft te denken, ontworpen voor 100% beschikbaarheid, zonder tuning, storage pools, caching, tiering, performance troubleshooting, planned downtime enzovoort. Zo kunt u zich focussen op innovatie in plaats van beheer.

Efficient

Ongelooflijk efficiënt

Pure Storage sluit geen compromissen als het gaat om performance en efficiency. Consolideer al uw workloads op één systeem – Tier 1, Tier 2, Dev/Test, Big Data & Analytics – en dat met 10x minder ruimte en 10x snellere performance. En ook nog eens radicaal eenvoudig te beheren.

Evergreen

Hoe ouder, hoe beter

Evergreen Storage is ononderbroken genieten van uw storage-investering voor 10 jaar of meer zonder ook maar een TB opnieuw aan te schaffen. U heeft altijd up-to-date technologie en uw besparingen op de TCO lopen alleen maar op, tot wel 50%.

Wilt u ook klaar zijn met storage?
Praat er eens over met [Resellernaam]

Share This